Gaat dit over jou?

  • Ik wil graag SKJeugd geregistreerd zijn of blijven, maar ervaar het als bureaucratische romslomp

  • Ik vind  deskundigheidsbevordering belangrijk, maar alles wat ik nog naast het werken met de cliënt moet doen voelt als ballast

  • Ik wil wat ik leer in een training ook echt toepassen, maar mis ondersteuning in mijn werk om het mij echt eigen te maken

  • Ik werk steeds op verschillende locaties en bij verschillende opdrachtgevers en wil onafhankelijk zijn in het behouden van mijn registratie

Hoe zou het zijn om al je SKJeugd punten op één plek te verzamelen. Je intervisie verslaglegging op één plek bij te kunnen houden. Je blijvend te ontwikkelen, onafhankelijk van je opdrachtgevers. Door middel van opdrachten die je doet ín je werk met de cliënt zodat dit je geen extra tijd kost. Op alle locaties waar je werkzaam bent of vanuit huis. Een plek die je helpt om stap voor stap, gestructureerd en simpel aan je verplichtingen te voldoen. Met uitdagende en voor jouw vak relevante inhoud.

Ontvang een online account van Lindez en krijg toegang tot de online leeromgeving van Lindez met 55 geaccrediteerde opdrachten die je kunt doen ín je werk.

Wat levert Lindez jou op

  • Je verzamelt ál je SKJeugd punten door het doen van 4 opdrachten per jaar ín je werk

  • Je bepaalt zelf helemaal wat je wilt leren en leert alleen wat voor jou -nu op dit moment met de caseload die je nu hebt- relevant is

  • Je maakt je nieuwe kennis en vaardigheden echt eigen door ze te oefenen met de cliënt. Je vindt de volgende thema’s in de leeromgeving: Oplossingsgericht werken,  Verbindend Gezag, Contextueel werken, Systeemgericht werken, Motiverende Gespreksvoering, De meldcode en Samenwerken aan veiligheid (Signs of Safety). En dit breidt zich continu uit…

Investering

Je hebt al een abonnement voor 300,- Euro (excl btw) per jaar.

Ja ik wil graag met Lindez kennismaken en vrijblijvend een DEMO account aanvragen!