Over ons


[av_three_fifth first av_uid=’av-21r2ot’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-1xryol’]

Thessa Koops

Waardeer je een frisse blik en wil je innoveren? Dan kunnen wij vast veel voor elkaar betekenen. Ik werk volgens mijn eigen stijl en kan veel waarde toevoegen, mits ik degene ben waar jij naar op zoek bent.

Transparant
Wat mij kenmerkt is dat ik nooit om woorden verlegen zit en me goed kan uitdrukken. Ik vertaal graag beleid naar praktijk, maar nog veel liever andersom. Ik vertaal graag tussen mensen, wanneer belangen uitgesproken moeten worden om tot resultaten te komen. Ik vind het prettig om zaken op te helderen, kan scherp observeren, analyseren en dit zorgvuldig ter sprake brengen. Ik ben direct en ‘draai niet om de hete brei heen’. Dat doe ik op een natuurlijke manier, waardoor mijn woorden positief ontvangen worden.
(Onuitgesproken) verwachtingen maak ik expliciet zodat hierin bewust keuzes worden gemaakt.

Doelgericht
Ik ben niet van het ‘praten om het praten’. Het moet wel ergens naartoe gaan en dan komt mijn doelgerichtheid om de hoek kijken. Mijn stip op de horizon heb ik scherp en ik neem daarin zoveel mogelijk mensen mee, dankzij mijn enthousiasme, humor en overtuigingskracht. Ik ben gericht op ‘het waarom’ van de dingen die we doen en spreek mensen daar op aan. Ik besteed aandacht aan de bedoeling van onze acties, dan komt er energie vrij, waarmee er volgende stappen worden gemaakt.
En ik neem nooit genoegen met instrumenten die niet beantwoorden aan de doelstelling die we voor ogen hebben. Hebben we de doelstelling gemist dan ligt er bij uitstek een kans voor innovatie is mijn ervaring.

Verbinden
Als anderen afhaken als het te ingewikkeld lijkt, gaat mijn bloed sneller stromen. Ik leg graag verbanden tussen wat ik op verschillende plekken in de organisatie hoor. Vraagstukken en mensen met elkaar in verbinding brengen vind ik geweldig. Zo voeg ik waarde toe op verschillende terreinen en verschillende niveaus in de organisatie. Daarmee help ik de organisatie om tot meer samenwerking te komen.

Lef
Ik ben zeer kritisch op het effect in de praktijk, van door mij ontwikkelde instrumenten. Goed evalueren vind ik heel belangrijk, omdat dat input oplevert om te innoveren en goede oplossingen te vinden. En met goed evalueren bedoel ik doorpraten na de eerste sociaal gewenste reactie. Daar ligt namelijk een schat aan prachtige ideeën voor verbetering of het inzicht om te stoppen met wat eigenlijk niet werkt. En ik ben niet bang daar blijvend naar op zoek te gaan, daar ben ik veel te nieuwsgierig voor. Zaken die fout gaan neem ik niet persoonlijk op, daarvoor heb ik te vaak ervaren wat voor goud er te vinden is in wat niet werkt.

Professioneel
Ik sta voor vakinhoudelijke kwaliteit, heldere communicatie en een goede werkrelatie met mijn klanten. Ik werk altijd in co-creatie, omdat dit voor een succesvolle implementatie van instrumenten van groot belang is. Mijn kennis en kunde draag ik zoveel mogelijk over aan de mensen waarmee ik samenwerk, zodat de organisatie na mijn vertrek in staat is de door mij ontwikkelde instrumenten uit te breiden en te implementeren.

Mijn carrière
Ik ben mijn loopbaan begonnen als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heb met verschillende doelgroepen gewerkt waaronder in de verslavingszorg en jeugdzorg. Je zou kunnen zeggen dat dit werk mijn hart gegrepen heeft en ik heb dit met veel passie en betrokkenheid gedaan.
Tijdens mijn werk als hulpverlener ben ik Opleidingskunde gaan studeren. Mijn ervaringen als hulpverlener, en mijn kennis van leren en ontwikkelen, heeft tot de producten en diensten van Lindez geleid. Wanneer ik een leeromgeving ontwikkel wil ik iets maken wat doelgericht is, leuk, makkelijk te gebruiken en je een boost aan leerrendement geeft. Een instrument waardoor je zin krijgt om meer diepgang aan te brengen in je werk en je nog meer van je vak gaat houden. Dit alles vanuit het idee dat goede ideeën niet veel hoeven te kosten.

Word je hier nieuwsgierig van en wil je een keer afspreken? Dat lijkt me leuk! Neem dan hier contact met mij op, of stuur een mailtje naar info@lindez.nl
[/av_textblock]
[/av_three_fifth]

[av_two_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-malh’]
[av_image src=’http://www.lindez.nl/wp-content/uploads/2014/04/Thessa-205×300.jpg’ attachment=’554′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=’circle’ hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ av_uid=’av-5i6dx’][/av_image]
[/av_two_fifth]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1h5eud’]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-l7rhx’]